MyAd

2014. január 27., hétfő

A nők és a helyük I. - Ismerkedés

Bár a közös pont bennem és mindenkiben, aki engem olvas, az edzés iránti érdeklődés, és a testépítés szeretete, de ez nem jelenti azt, hogy a világ egyéb jelenségeit ne vehetnénk górcső alá. Sőt, egyenesen úgy gondolom, hogy akiknek ez a sport átszövi az életét, azok egy sajátos kis szubkultúrát alkotnak, és mindent egy picit más nézőpontból szemlélnek. Éppen ezért különösen hasznos lehet, ha egy hasonló helyzetben lévő ember osztja meg veletek a tapasztalatait valamiről, és nem mondjuk az Evangélikus Élet című hetilapból próbáltok tanácsokat meríteni például a fent említett témával kapcsolatban.

Ez egyébként nem jelenti azt, hogy aki nem foglalkozik ezzel a sporttal, az ne meríthetne lelki erőt a párválasztás komédiájához ebből a cikkből. Valószínűleg azért a legtöbb férfi, akinek nem egy nő, vagy a párkeresés az élete közepe, hanem van mondjuk munkája, hobbija és esetleg barátai, ugyanazokba a problémákba és falakba ütközik ezen a téren.

Szilárd forma


De mindjárt bele is ugrunk a dolgokba, csak elöljáróban még annyit, hogy ha nő vagy, akkor inkább el se olvasd ezt a cikket (kivéve, ha rendelkezel némi humorérzékkel és önkritikával). Főképpen férfiaknak írtam ugyanis, azért, hogy a néha kilátástalannak tűnő helyzetüket enyhítsem azáltal, hogy azt érezzék, nincsenek egyedül, valamint hogy ne kelljen végigjárniuk minden lépcsőt, amit nekem kellett, hanem sok felesleges kört mellőzve rögtön pár szinttel feljebbről kezdhessék ezt a játékot.

Éppen ebből kifolyólag a stílus közérthető, kategorizáló és nem túl szofisztikált. Pontosan olyan, mint amilyenek mi férfiak is vagyunk. Azonban nem nagyon vágyom a feministák vádjaira, miszerint hímsoviniszta lennék, vagy csak simán egy fasz. Az sem érdekel, hogy általánosítok. Persze, mindenki más és más, de a törvények sem véletlenül tartalmaznak tényállásokat ahelyett, hogy minden egyes esetben pszichológusok és kriminológusok tanulmányoznák évekig az elkövető totális jellemrajzát, a reakcióit bizonyos élethelyzetekre, a gyerekkorát, a szüleivel való viszonyát stb.
A sztereotipizálás nem bűn, hanem az önvédelem egyik leghatékonyabb eszköze. Csak a liberális elmék már belénk verték, hogy ez egy soviniszta, rasszista magatartás. De ha egy embertípussal, vagy embercsoporttal kapcsolatban már valami féle negatív hatás ért az életben, akkor az előítéletesség lesz az, ami a jövőben távol tart a hasonló helyzetektől a hasonló kaliberű formákkal. Aztán könnyen lehet, hogy tévesen ítélkezel az adott helyzetben, és semmi baj nem érne, ha éppen elővennéd a telefonod, és megmondanád az időt brazil honfitársunknak, de ezt nem tudhatod. Csak azt, hogy ha megteszed, akkor lehet, hogy behúznak egy mobillal, míg ha azt mondod, nem tudod, és továbbsietsz, akkor jó eséllyel megmarad a telód. A döntést rád bízom.

Opciók


Forrás: Apunka Photos
Na de vágjunk is inkább bele a témánkba egy ilyen velős felvezetés után. A nőkkel az az alapvető probléma, hogy ők birtokolják a puncit, amire minden férfi vágyik. Legalábbis azokat leszámítva, akik inkább egy faszra vágynak, de ezt most hagyjuk ki a számításból. Ez a dolog pedig alapvető feszültségeket szül akkor, amikor az ember megpróbál ehhez hozzájutni. Persze a punci itt most egy metafora, ami megtestesít mindent, amit szeretünk a nőkben: az illatukat, a bőrüket, a pillantásukat, a nevetésüket, a kedvességüket, a seggüket, a gyengédségüket, meg azt, amikor bekapják a farkunkat. Tehát a punci megszerzése nem csak azt jelenti, amikor felpróbáljuk őket egy-két körre, aztán a viszontlátásra, hanem mindenféle megismerkedést, járást, házasságot, meg hasonló dolgokat takar.

Tehát adott a helyzet, hogy az Isten, vagy az evolúció, vagy akármi beleplántálta a férfiemberbe ezt az érzést, hogy nőre van szüksége. Ez eddig rendben is lenne, csak hogy nem egy csavar van a sztoriban, az fix. Az egyik az, hogy bár ez nem egy alapvető létszükséglet, mint az, hogy ennünk kell, vagy levegőt vennünk, de a punci hiánya mégis tud olyan kínzó lenni, mint az éhség, vagy fojtogató, mint a vákuum. Nem egy ember teljes jellemét láttam eltorzulni és önmagából kifordulni csupán azért, mert nem találta az illető a közös hangot a nőkkel, pedig minden igyekezetével azon volt. És ez egyébként a legnagyobb hiba, de erről később.

A másik baromi nagy buktatója a dolognak az, hogyha az embernek nincs csaja, akkor szeretne, amikor meg ott van, akkor az agyára megy, ráadásul a szex sem olyan, mint azokban a műalkotásokban, amiket mondjuk Kovi rendezett. Ha szeretőt tartasz, akkor két opció van. Vagy halál jófej a csaj, ami miatt az lesz a vége, hogy beleszeretsz és összejöttök, vagy ő nem akar többet, és összetörik a szíved. Vagy pedig egy rémesen idegesítő picsa, akit pontosan addig tudsz elviselni, amíg valamelyik testnyílásában tudhatod a hímtagodat, de az előtte és utána pillanatok totálisan lélekölőek. Annyira, hogy egy idő után már megdugni sincs kedved minden hét csütörtökén, mert basszus, inkább kivered, csak ne kelljen még egyszer meghallgatnod, ahogy a műkörmeiről locsog, vagy kibaszott halott macskájáról. Igen, tapasztalatból beszélek.

Aztán van még az is, ami azért keveseket érint, hogy annyira dellás vagy, hogy azt kapsz meg, akit csak akarsz, és amikor akarod. A gond ezzel meg az, hogy az egészben egy csepp izgalom sincsen, plusz halál lélektelen az egész. Ezt nem tapasztalatból mondom, de azért ennyi beleérző készségem van, plusz azért az sem lehet véletlen, amikor a legnagyobb, atomgazdag és ultrajóképű hollywood-i macsók feleségül vesznek egy másik színésznőt, ahelyett, hogy a szürke hétköznapok leányait váltogatnák olyan rendszerességgel, mint más az alsóneműt. Hiába nyomna el a hírnév, a presztízs, vagy a lóvé minden női hisztit, üres locsogást és a szokásos huzavonákat a randizunk-kúrunk-szakítunk triumvirátusban, valahogy mégsem járható hosszú távon az az út sem. A férfiaknak is szükségük van arra, hogy a lelküket is simogassák, ne csak a nemi szervüket.

Fo' sheezo


Szóval adottak az alaphelyzetek, ebből kettőt fogunk boncolgatni: a nincs csajod, ezért tele a faszod szitukat most, a van csajod, de tele a faszod dolgot pedig legközelebb. Ha szeretőd van, akkor vagy csajod lesz előbb-utóbb, vagy senkid, szóval végül úgyis a fent említett két opcióba torkollunk. Kurva gazdag úgysem vagy, szóval azt most hagyjuk.


Ha nincs csajod, és csajozni próbálsz, akkor legyél akármilyen sármos, menő, jóképű, meg a többi, bizony elő fog fordulni, hogy párszor végig fut majd az agyadon, hogy: „Ezeknek a picsáknak meg mi a fene bajuk van? De frankón?” Ugyanis a nőkön nem lehet kiigazodni, ez teljesen közhely, de az a baj, hogy igaz is. Ismerkedni több fronton lehet, de mivel te minden helyzetben férfi leszel, és akiket keresel, azok változatlanul nők, ezért a konfliktusforrás minden helyzetben jelen van, és bizony generálni is fogja a feszültségeket.

Buli


Forrás: www.practicalpickup.com
Ha szórakozóhelyen akarsz ismerkedni, az szerintem eleve elvetélt ügy. Azt már talán tudjuk az első két átmulatott éjszakánk után, hogy azok a csajok, akik a legkönnyebben kaphatónak tűnnek (magassarkú, rövid szoknya, kivágott felső), azok a legnagyobb szűzkurvák. Nekik csak arról szól az este, hogy kiteszik az árut, és élvezik, hogy mindig akad pár olyan tapasztalatlan, részeg, vagy elkeseredett kan, aki megpróbál rájuk menni. De szerencsétlenek hiába reménykednek egy könnyű numerában, a romantikusabbak meg egy telefonszám megszerzésben, egy kis táncinál, és a popsi ágyékhoz dörzsölésénél többet nem fognak kapni. Ezeknek a csajoknak többet ér az elérhetetlenség csalfa érzése, mint egy jó kúrás, vagy egy felüdítő beszélgetés egy esetleges későbbi randin. Csalfának azért csalfa az érzés, mert sajnos ez nem igazán fogja átölelni őket, amikor magányosnak érzik magukat, vagy amikor a Bridget Jones végre lesmárolja a hóesésben azt a bájgúnárt, vagy fordítva.

Meg ha egyébként még csak nem is lenne szűzkurva a lány, csak mondjuk csinos és szimpatikus, akkor meg az a nagy probléma, hogy ezt jó eséllyel más is észre veszi. Úgy durván a srácok 95%-a. És mivel minden második alá is kavar a parketten, finoman rálötyögtetve a sört a lábára, ezért elég nagy hendikeppel fogsz indulni nála. Valószínűleg olyan naggyal, amivel egyáltalán nem is érdemes törnöd magad, mert egyszerűbb lenne egy apáca bugyijába beférkőznöd, mint akár egyszerű tőmondatos válaszoknál többet kicsikarnod belőle a kérdéseidre azon az estén.

A futottak még kategória meg megint csak becsapós. Gondolhatod azt, hogy rámész azokra, akiket nem ostromol fiúk hada, mert kevésbé csinosak, vagy feltűnőek, mint az előbb említett lányok, és így könnyebb dolgod lesz, de a nagy szart. Ha csak a szexre mész, akkor totál esélytelen vagy, de talán még egy egyszerű randit se fogsz tudni összehozni, ugyanis ezek a lányok lehet, hogy nem olyan szépek, de nem is hülyék. Egyfelől nagyon is jól tisztában vannak a helyzeti előnyükkel, és azzal, hogy ők csajok egy részeg pasikkal teli szórakozóhelyen, és hát nem is lennének nők, ha ezzel nem élnének vissza. Most aztán végre ők is átélhetik, milyen az, ha lekoccoltathatnak minden pasit azért, hogy aztán az este végén az utolsó szerencsés próbálkozóra mégiscsak rátukmálják a telefonszámukat ráébredve, hogy az estének és a pünkösdi királynőségnek vége. Másfelől meg azt is pontosan tudják, hogy miért náluk próbálkozol, miért nem a hosszúcombú szépségnél, amelyik olyan kihívóan dobálja a haját a parketten. Szamár pedig azért senki sem szeret lenni, főleg amikor ilyen nyilvánvaló, hogy ki a ló.

Net


A netes csajozás megint külön műfaj, és rohadtul kiborító is egyben. Valahogy úgy indul a dolog, hogy beregisztrálsz valamelyik népszerű oldalra magabiztos mosollyal az arcodon, azt remélve, hogy ha feltöltesz pár előnyös képet, akkor néhány kattintgatás és némi pötyörészés után már a csajok bugyijában is matathatsz, vagy esetleg egy romantikus, gyertyafényes vacsorán közös szál spagettit szívva csattinthatod el az első csókot. De ez nem a Susi és a Tekergő, haver, de még csak nem is a kedvenc videód a xHamster-en. A neten sem lesz könnyebb dolgod, sőt…
Forrás: www.tsbmag.com
A jó csajokkal itt ugyanaz a probléma, mint a szórakozóhelyeken, csak pepitában. Nézd meg, hány pasi van beregisztrálva az adott oldalra. Na mármost egészen biztos lehetsz benne, hogy a látott számnak a 2/3-a már legalább egy levelet küldött a kiszemelt hölgyeménynek. Szerinted akkor mégis mennyi az esélye, hogy pont a tiéd fogja megfogni őt, már ha egyáltalán el is jut addig, hogy elolvassa? Ráadásul az, hogy ennyien bombázzák őt, marhára elveszi az egész dolog élét, és te is csak egy arc leszel a nick nevek mögé bújt, kanos tömegből. Na meg azért ott van a kínzó kérdés is, hogy egy jó csajnak mi szüksége van arra, hogy az interneten találjon bárkit is, amikor az előbb olvashattad, hogy mi történik például esetükben egy szórakozó helyen? Na ugye.

A középkategória megint kétesélyes. Ott azért mondjuk már ki lehet fogni olyat, akivel tudsz találkozni, vagy dugni, vagy amihez kedved van, de azt azért te is sejted, hogy bizony valami defekt lesz náluk. Mert azért attól még, hogy valaki nem egy Angelina Jolie, azért még bőven találhat párt az életben, hiszen rengeteg pasi vadászik a világban, egyszerűen csak hagynia kéne magát prédaként elejteni. Szóval vagy büdös lesz a szája, vagy kiállhatatlan a természete, idegesítően affektáló a beszéde, szörnyen egyszerű lesz szellemileg, vagy nemes egyszerűséggel nem is a képen látható személy lesz a profil mögött, hanem valami sokkal rosszabb.

Ráadásul ezeken a netes társkeresőkön fixa ideája a csajoknak, hogy legalább egy hónapot akarnak értelmetlenül ellevelezgetni, mielőtt rászánnak magukat arra, hogy beüljetek egy nyilvános kávézóba beszélgetni egyet. Nem zavarja őket a tény, hogy valahogy addig is megismerkedtek az emberek, amíg nem volt net, hiszen nem halt ki az emberiség, ergo azért az élő, szemtől-szemben dolgok működőképesek. Én meg olyan vagyok, és szerintem sokan vagyunk ezzel így, hogy kurvára nincs kedvem a semmiről írogatni egy hülye oldalon, mert nekem ez a cyber világ nem dobja a témát.
Élőben sokkal könnyebb megtalálni valakivel a hangot, hiszen látod a gesztusait, a pillantásait, hallod a hanglejtését, és mégis csak vagytok valahol együtt, nem két külön szobában ücsörögtök valahol az ország eltérő pontjain. Ha meg nem működik a diskurzus, vagy a kémia, az is könnyebben kiderül élőben, szóval időt spóroltok meg mindketten, amit valaki olyanra fordíthattok, akire érdemes. De nőkről lévén szó, ezen ésszerű, rideg és racionális megközelítés teljességgel hidegen hagyja őket. Ők boldogan elvannak, ugyanis egy csomó hódolóval hadakoznak párhuzamosan, ami azért hízeleg a hiúságuknak. Egészen addig, amíg rá nem ébrednek, hogy a hódolók közben meg ezer csajnak hódolnak, aki csak éppen online, valamint hogy virtuálisan nem igazán fognak bátorító ölelést kapni, ha éppen szar napjuk volt.

Persze egészen biztos vagyok benne, hogy vannak nem hivalkodó, normális és kedves lányok is ezeken a társkeresőkön, csak most úgy mégis, halászd már ki, hallod, azt a bizonyos guppit az óceánból. Felejtős.

Nem keresztrejtvény


Forrás: Michael Deleon Photography
Aztán maradtak az egyéb helyek, ahol ismerkedhetsz: edzőterem (bár szerintem ott az edzéssel kell foglalkozni, nem mással) suli, munkahely, baráti társaság, az utca stb. Ezeket nem részletezném ennyire, már csak azért sem, mert ott kicsit színesebbek a helyzetek, és több a variáció. Azonban a buktatói hasonlóak, mint az előbb említett dolgoknak. Ezek szerintem egészségesebb fórumai az ismerkedésnek egyébként, de itt is ugyanúgy bele fogsz futni a nők irracionalitásába, amire van egy nagyon alapvető jó tanácsom. Ne próbáld megfejteni.

Ha meg akarod fejteni, hogy például egy csaj, akivel szépen haladt minden, miért tűnik el hirtelen a francba, akkor tévúton jársz. Lehet, hogy azért, mert meghalt a nagypapája, és most nem kíváncsi senkire, de nem is akar egy idegennel pont erről beszélni. De az is lehet hogy visszament az exéhez, akit lehet, hogy el sem hagyott, csak szüksége volt egy kis pezsdítő flörtre, hogy újra nőnek érezze magát. Ez voltál te. (Mellesleg ez elég gyakori megfigyeléseim szerint, csak sokszor nem tudod meg, hogy ez volt a helyzet.) Aztán simán lehet, hogy tettél valami számodra (és valójában is) jelentéktelen kijelentést, amiből ő a női logika mentén kiválóan végigvezette, hogy valószínűleg szörnyű apa lennél és rémes férj. Molesztálnád a lányotokat, nőznél, szerencsejátékoznál, innál és részegen odaszarnál a szoba közepére, teletűzdelnéd fogpiszkálóval, majd azt kiabálnád, hogy a süni mától velünk lakik. Látod milyen vagy? Nem? Pedig ő már látja.

Azt sem érdemes megfejteni egyébként, hogy te miért ostromoltad a lányt hiába, amikor utána egy nálad bizonyítottan rusnyább és ráadásul eszméletlenül tapló fazon lazán összeszedi. Valami magyarázatot lehetne rá találni, akár többet is, de nem érdemes. Se erre, se az előzőre, se arra, hogy mégis mi a fenét várnak a nők egy első randitól, első csóktól, első együttléttől. Az a nagy probléma ezzel, hogy kifürkészhetetlen, mert míg némelyik egészen épkézláb módon áll a kérdésekhez, addig sokuk a Cosmopolitan-ből, a hercegnős Disney rajzfilmekből, vagy egyéb agyonromantikázott, a valósággal köszönőviszonyban sem lévő filmalkotásokból képezte le azt, hogy ő mit is vár egy férfitól az életben.

Nekem te ne!


Forrás: Fanpop
„Legyen határozott, de vegye figyelembe, amit én akarok, legyen kemény, de gyengéd, legyen izmos, de ne töltsön sok időt sporttal, inkább velem (no, de pont ezt majd a következő részben részletezem), adja meg a szabadságom, de azért terelgessen az életben, legyen macsó, de hűséges, legyen rosszfiú, de aranyos, legyen hülye, de komoly, meg fekete, meg szőke, meg fingjon rózsa illatút és hugyozzon parfümöt.”

Hát úgy nagyjából ezek az elvárások. Az ellentmondások ne zavarjanak, mindig az adott helyzetnek megfelelően kell hol az egyik, hol a másik szerint viselkedned, a lényeg, hogy úgyis az ellenkezője kellett volna annak, mint amit csinálni fogsz.

Mindezekből egyenesen következik, amit az előbb is említettem: a nőket tényleg ne próbáld megfejteni. Egyáltalán ne. Ne próbálj a kedvükre tenni, ne próbáld kitalálni, mit akarnak. Még ők sem tudják a legtöbbször. Egyszerűen csak add önmagad, azzal az apró módosítással, hogy ne adj oda magadból mindent, és amit adsz, azt lezserül tálald. Egy cseppet se érdekeljen, hogy amit teszel, az tetszeni fog-e neki, vagy sem. Viselkedj vele a lehető legleszarósabb módon az alapvető udvariasság, valamint annak keretein belül, hogy azért nyilván minimálisan akarsz tőle valamit, különben nem ismerkednétek. De ennyi, és ezt nagyon a minimumon hozd.

Egy pillanatig se erőlködj semmin, ne próbálj direkt a kedvében járni, ne menj bele egy programba, amihez neked nincsen kedved, és ne menj el vele egy fos filmre, ami kibaszottul nem érdekel. Ne keresd állandóan, ne lógj a nyakában, ne akard görcsösen felszedni, akármennyire is tetszik. Felejtsd el a nyálas bókokat is, meg a seggnyalást. Egész egyszerűen csak beszélgessetek.

Érezze azt a csaj, hogy csak ismerkedsz vele, mert éppen van időd és kedved, de egyébként simán pótolható lenne, és ha holnaptól egy percet sem beszélnétek, azt is telibe fosnád. Nem ő kell neked, te kellesz neki. Így állj hozzá. Azt kell hinnie, és ha így teszel azt is fogja hinni, hogy te valami kibaszott főnyeremény vagy, és minden ujjadra jut egy csaj, ha akarod, máskülönben honnan lenne ennyi önbizalmad. És egyébként ha betartod, amit most írtam, ez is lesz a helyzet.

Az élet értelmetlensége


Forrás: A Dan for All Seasons
Te egy férfi vagy, nem egy pincsi kutya, de nem is valami buzeráns, szőke herceg, aki minden szarral bizonygatja szerelmét a hercegnőnek. Te magadért élsz, a munkádért, a sportért, az alkotásért, azért, hogy a világod formáld, nem pedig azért, hogy nők nyomában lihegj. A nő csak egy szükséglet, ami még annyira sem fontos, mint a kajálás, mert nő nélkül lehet élni, étel nélkül viszont nem. Mégsem kerítesz ekkora feneket az étkezéseidnek, igaz? Akkor miért kerítenél a csajozásnak?

Vedd el, ami neked kell, és ami a tiéd. Ha pina kell, akkor vedd el. Ha ő nem adja, akkor majd adja más, egy percig sem kell, hogy ennél jobban érdekeljen ez az egész.

Már csak azért sem, mert ha nem így gondolsz erre, akkor azt megérzik rajtad, mint a hiénák a döghús szagát, és véged. Kihasználnak, barátzónába tesznek, miközben fülig szerelmes vagy, és nem fogja őket érdekelni a dolog egyoldalúsága, mert ha nekik társaság kell, aki egy kicsit még rajong is, akkor megszerzik. Játszadozni fognak veled, futtatni fognak téged maguk után, húzzák majd az agyad, aztán végül lecsapja őket egy olyan pali a kezedről, mint akit a fenti bekezdésekben jellemeztem. Egy olyan, aki baszik rájuk.

Persze aztán, tudom jól én is, lesz olyan, aki másnak tűnik majd, mint az átlag picsák. Lesz olyan, akiről azt hiszed, hogy vele lehetsz őszinte, hogy vele nem kell ezt a hülye játékot játszanod, hogy végre vége a huzavonának, és csak normális ember módjára megismerkedhettek, de ÁLLJ! Tévedsz, és most léptél rá éppen a sikamlós vízi csúszdára, aminek a végén a csalódottság medencéjébe csobbansz. Ilyen nő nincs.

Még az értelmesebbjének is így kell adnod az elején, ha nyeregben akarsz maradni, mert ha még szorult is beléjük némi racionális gondolkodás, a bökkenő az, hogy attól még nők. Szervezetüktől fogva instabilak, hiszen a hormonok játéka alól nem tudod magad puszta ésszel kivonni. Meg amúgy is nőként szocializálódtak, nők között nőttek fel, női viselkedésmintát láttak, szóval ha van is bennük hajlam a jóra, az még biztos, hogy nem talált táptalajra. Persze ha egy értelmes férfi mellé kerülnek, aki megfelelően kezeli őket, megvan a szeretet és a kémia is stimmel, akkor egy idő után elfelejtik azt a sok szart, amit régen a világnak hittek, és egy megbízható társra lelhetsz személyükben, akit már érdemes lesz egyenrangú félként kezelni, és meg is érdemli azt. De egyrészt mindig várd meg, amíg ezt kiérdemli, másrészt pedig ez évek csiszolódása, ami alatt nem árt végig résen lenni (nem, nem csak úgy), és utána is.

Nincs más választásod


Ezenkívül lesz olyan is, aki emiatt a viselkedésed miatt majd megsértődik, és lekoptat. De ez több okból sem kell, érdekeljen. Az egyik az, hogy ezek a csajok valószínűleg egy olyan gyökérre vadásznak, amilyenről itt a cikkben is írtam. Akivel szórakozhatnak, cicázhatnak, aki lesi minden kívánságukat, és akit aztán majd eldobhatnak, amikor ráébredtek, hogy ez nekik uncsi, és mégis inkább egy olyan srácra vágynak, mint te. Ha meg erre nem ébrednek rá, és egész életükben csak papucsokra lesz szükségük, akkor meg valószínűleg nem te akarsz lenni az az ember, akit majd annak használhatnak.

A másik ok pedig az, hogy nem is tehetsz mást, ugyanis ha ténylegesen megpróbálnád megfejteni, hogy mi az, amit szeretnek, aminek örülnek, és hogy melyik helyzetben mégis hogy a picsába kéne viselkedned, akkor ez töltené ki az életed. Viszont vannak ennél fontosabb dolgok, sőt majdhogynem csak fontosabbak vannak. Ha ezzel akarsz foglalkozni, rengeteg energiád rá fog menni, amit sok olyan tevékenységre fordíthatnál, amiből ezerszer többet profitálhatsz, és amitől ténylegesen több ember leszel. Ne akarj egy lúzer lenni, aki azon munkálkodik, hogy nőt fogjon magának.

Régen én is azt hittem egyébként, hogy a suliban a stérberek gyökerek, mert tanulnak és nincs csajuk. Ma már rájöttem, hogy ők az igazi nyertesek, mert tolják a sulit, építik a karriert, meg az életüket, és nincsen csajuk, aki akadályozná őket ebben.

Amiket leírtam, nem fognak segíteni becsajozni. Ezek egy sokkal fontosabb dologban fognak a szolgálatodra lenni, abban, hogy ne kattanj be. Hogy ne menjen rá a mentális egészséged, az életed, a barátaid és az egész jellemed arra, hogy megpróbálod kihalászni az igazit a hamisak tengeréből. Ha megfogadod, amiket írtam, akkor meglesz minden lehetőséged, hogy azzal foglalkozz, hogy felépíts egy sikeres életet. Ha pedig sikeres leszel, a nőkérdésen egy percig sem kell aggódnod, úgy fognak ragadni rád, hogy nem győzöd majd levakarni őket.