MyAd

2016. október 25., kedd

Amikor menni kell - Ultimate Brutal Hardcore Motivation

Minden zsigeredben tudod, hogy elérkezett a pillanat. A gyomrodból indul a remegés, de minden sejteden végigfut ez a bizsergető, feszítő érzés. Itt az idő, menni kell. Egy feladat vár rád, egy kötelesség, amit nem lehet halogatni és görgetni magad előtt. Egy küldetés, amit itt és most teljesíteni kell, egy inger, aminek engedni kell. Sőt, muszáj! Ez felsőbb utasítás, nem te akartad, hogy így legyen, a benned lakozó ösztön vezérel ezen utadon. A legbensőbb késztetéseidnek engedsz, amikor erre vállalkozol.


Megindulsz hát, súlyos léptekkel a célod felé, és bár néha összegörnyedsz az általad cipelt teher súlya alatt, tudod, hogy semmi sem tántoríthat el, mert neked ott kell most lenni azon a szent helyen, ahová egy nálad nagyobb erő vezérel. Szemeid előtt csak ez az egy dolog lebeg, senki és semmi nem tud most kizökkenteni téged. Nem érdekel sem a világ zaja, sem az időjárás, sem a mindennapi gondok, nem ismersz most sem embert, sem pedig Istent. Az elméd beszűkült, és csak egy dologra fókuszálsz minden energiáddal, mint egy ragadozó a prédára.
Végre aztán odaérsz a tett helyszínére. A lábad már remeg, a gyomrod görcsben, de már nem sokáig, hiszen hamarosan megkönnyebbülve lehetsz túl a megmérettetésen. Odalépsz, nekivetkőzöl, és megállsz vállszélességű terpeszben. Hajlik a térd, megindulsz lefelé, érzed, hogy innen már nincsen visszaút. Leérsz, és a legalsó ponton tested minden izma megfeszül. Csak tolod, tolod, tolod, és aztán egyszer csak… Igen! Még magad sem hiszed el, de sikerült! Hát ismét sikerült egy jót szarnod!!!
Ez aztán nem mindennapi teljesítmény, és valóban csak kevesek képesek rá. Veregesd hát vállon magad, és posztold ki a Facebook-ra és az Instagram-ra a sikeredet, lehetőleg egy szelfivel igazolva a megtörténtét, hiszen biztos lehetsz benne, hogy mindenki kíváncsi rá. De azért pihenni se felejts el, hiszen ma is nagy tetted vittél véghez, ahogy mindig. Egyél bőségesen, és aludj egy nagyot, hogy holnap aztán újult erővel hajthass végre hasonló emberfeletti cselekedeteket.