MyAd

2017. március 17., péntek

Egy gyúrós naplója

Mostanában eléggé elkurvult ez a sport. Mindenféle kis okostojás tűnt fel fenséges sportunk egén, akik köcsög tanulmányokat, meg tudományos cikkeket lobogtatnak, hogy ez így van, az meg úgy van, azt hiszik, ők szarták a spanyolviaszt. Az egyik legújabb, hogy edzés után nem kell fehérjét inni. Nem kell fehérjét inni, vágod? Mi ez a baromság? Hogy a kurva anyámba ne kéne? Akkor mi a faszért árulják a fehérjét a gyúrósoknak, ha nem azért, mert meg kell inni? Kenjem a hajamra, vagy mi? Gyökerek. Az edzés után semmi sem kell gyorsabban az anabolikus ablakban, mint egy jó tejsavófehérje turmix vitargoval, BCAA-val, glutaminnal, kreatinnal, HMB-vel, mindez megbolondítva egy kis marhafehérjével és egy csipetnyi tömegnövelővel is, biztos, ami biztos. Jó masszív turmixot szoktam kikeverni, van benne vagy 130 gramm fehérje, de hát kell a cucc egy bitang testbe. A sok kis szakértő meg ne igyon turmixot, aztán maradjon olyan göthös, amilyen. Tiszta szégyenek. Meg amúgy is, hogyan vigyem be a napi 4 g/tskg fehérjét, ha nem iszok turmixot? Észkombájnok.


A másik újdonság meg, hogy nem kell három óránként enni. Jah, hát nem is, mert legalább kétóránként kell enni, balfaszkáim. Vagy szerinted mi a kurva anyámért izzadok a teremben, azért, hogy utána meg lecsoffadjanak az izmaim, mert nem jutnak tápanyaghoz órákig? Én még éjszaka is felkelek zabálni, bazdmeg, mert az kurva élet, hogy katabolizmusba én nem fogok kerülni, kerüljön abba bele, akinek két anyja van. És akkor ezek a kis gyökerek meg ilyen mindenféle tudósokra, meg dietetikusokra hivatkoznak, hát ne hülyíts már. Láttál te már tudóst, meg dietetikust? Hát azok úgy néznek ki, mint a szar, tiszta nyomorék az összes. Baszok én a kurva diplomájukra, meg a tudományos okoskodásukra, nekem olyan ne ugasson, aki nem izmos, mert szarok én a véleményére. Hát még szép is lenne, majd a nyúl viszi a puskát, nem? Szerinted mondjuk egy olimpiai futóbajnoknak majd olyan rakja össze az étrendjét, aki lassabban fut nála, egy boxolónak meg egy olyan, aki nem tud ütni egy normális jobbegyenest? Persze, ne etess már. Tudomány… A buziknak való.

Az új hobbim amúgy az, hogy felmegyek mindenféle Facebook csoportokba, aztán az ilyen kis okoskodó majmoknak jól odaírom, hogy hát hogy nézel ki, te? Te magyarázol? Aztán odalinkelem az egyik fotómat, hogy na ezt kapd ki, öcsibogyó, ne a buzis tanulmányodat, így néz ki egy férfi. Most csak kamillázol, mi? De ezek a kis szarháziak simán beírják pofátlanul, hogy ez csak a koksz, és kurvára tele vagyok, úgyhogy ne szövegeljek. Hát egyrészt ilyenkor oda szoktam írni szakmai érvnek, hogy ha egyszer találkozunk, akkor úgy baszom szét a kis buzi fejed szakmailag, hogy anyád se ismer rád, te kis faszcibáló, másrészt meg kurvára naturál vagyok amúgy. Aztán ilyenkor csak pislognak, mint hal a szatyorban.
Pedig az vagyok, ez csak a kemény munka, a kitartás és az alázat. Nem szedek semmit, csak Stanát szemesen, meg egy kis teszto megy seggbe, ritkán egy kis növi, diétánál Clen, de ennyi. De ez úgyis kábé csak 2%-ot dob a fizikumomon, de lehet, annyit se, szóval ez még bőven naturál, ezt mindenki tudja. Meg azt hiszed amúgy is, hogy a koksz lemegy helyettem gyúrni, meg betartja a kaját? Hát nem. Sőt, komolyan mondom, még nehezíti is a dolgot, mert amikor a Feri beszúrja a picsámba a szurit, akkor baromira fáj lábedzésnél, de én akkor is megcsinálom, mert Spárta van, és nincs B terv.

Akik meg lekokszosoznak, azok amúgy is csak irigyek. Semmit se tettek le az asztalra, csak magyarázzák itt a hülyeségüket, hogy az ember nem lehet naturálban 100 kiló 8%-os testzsírral. Miért? Ez egy átlag, hétköznapi forma, baszki. Ráadásul olyanok magyarázzák ezt, akik sehogy nem néznek ki. Az egyik gyerek is 95 kiló, a testzsírja van vagy 18%, fekve 90-el szériázik, meg ilyenek. Pff… Csicska. Én amikor először lementem a terembe, már akkor így néztem ki, és ennyivel csináltam a dolgokat. Sőt, kábé bármelyik ember így néz ki, meg ennyivel nyom edzés nélkül. Apámék brigádjában az építkezésen van egy forma, az egész nap csak vedeli a sört, meg a sódert lapátolja, aztán mégis sokkal izmosabb ennél. Nevetséges, komolyan.

Forrás: forum.bodybuilding.com
Apropó a fater. Bírom az öreget, neki köszönhetem, hogy csak néha kell egy két buzinak pózolgatnom, miközben kiverik rám a faszukat, meg kicsit simogatják a seggem, mert azon kívül ad elég pénzt az öreg, ami bőven elég kokszra, meg kajára, főleg, hogy koksz alig kell, hiszen naturál vagyok. Még arra is van pénzem, hogy hirdessem a Facebook oldalam, meg a Youtube csatornám, szóval fasza, futtatom magam ezerrel. Mondjuk a Youtube-omra nem nagyon jönnek, amit nem értek, mert nagyon sok motivációt mondok a videóimban, meg mindig bemutatom a versenyfelkészülésem és az edzéseimet is kommentárral, ami szerintem kurva érdekes, szóval nem értem. Mondjuk kicsit raccsolok, dadogok, meg pösze is vagyok, de szerintem az egy testépítőnél mindegy is, de valamelyik köcsög már beírta egyszer, hogy minek videózok, ha nem tudok normálisan beszélni, meg amúgy is olyan egysíkú, unalmas a hanglejtésem, nincs benne semmi élet. De hát szarja össze magát, beírtam neki, hogy csak irigy, és nem tett le semmit sem az asztalra, aztán letiltottam.

Mindegy, a lényeg, hogy Facebook-ra jönnek, bőven az emberek, igaz, ami furcsa, hogy főleg csajokat vártam volna a félmeztelenül, meg strandgatyában pózolós képeim miatt, amik mellé az idézeteimet írom, meg a sok motivációt, de furcsa módon inkább férfiak jönnek, és sokan közülük szívecskézik is a képeimet. Biztosan nagyon motiváló vagyok nekik. Meg néha kapok is ilyen fura üzeneteket, múltkor is azt írta egy csávó, hogy: „Hey would you come to Netherland to make some gayporn for good money?” De írtam neki, hogy: „No thanks but some webcamsex is okey for money.” Kiverem, nézheti, de ennyi, hát buzinak néz ez engem? Én egy spártai harcos vagyok, nem valami athéni kis buznyák görög, akik ott egymást szopták. Szerintem amíg nem teszi belém senki a faszát, max megtapiz, ahogy írtam, miközben kiveri, abban nincs semmi meleg, a farkam sem áll fel közben úgysem. Mondjuk az asszonnyal sem, csak ha bedobok egy kamagrát, de hát a szépségnek, meg a harcos életmódnak ára van.
Személyi edzősködöm is mellesleg, de abból elég nehéz megélni, mert a teremben átlagban három személyi edző jut egy emberre, aki általában szintén személyi edző, de mindegy is, ez csak az imidzs miatt kell. A legtöbben úgyis valamiféle szexmunkából élnek, vagy kokszot árulnak, vagy mindkettő. De amúgy nem kell aggódni, mindenki ugyanúgy heteró, mint én. A legtöbbeknek nagyon jó csaja van, az az igazi szilikoncsöcsös, műseggű, feltöltött szájú, szétgyúrt bula, olyan csiklóval, amit szopogatni lehet, mint egy kis faszt. Hmmm, nincs is annál izgatóbb. És ez full heteró, mert ezek ugye mind csajok. Mondjuk a zömük izmosabb, mint némelyik pasi, meg soknak a hangja is mélyebb, és van, amelyik az arcát is borotválja, de ez van. Igazából nem ők a férfiasak, hanem az a sok pali a csicska, aki nem ilyen izmos legalább.

Az edzésem zöme amúgy gépeken zajlik, nem nagyon szeretem a szabad súlyokat, meg amúgy sem látom értelmüket. Hogyan tudnám fekvenyomással izolálni a felső mellizmom belső felének a rostjait? Pedig ott egy picit le vagyok maradva, kéne még oda még egy kis izom. Meg amúgy is, a fekvenyomástól már régóta fáj a vállam, szóval felejtős. Lábazni meg leginkább a Smith-kereten szeretek, de mivel vigyázok a térdeimre, sohasem megyek le még vízszintesig sem. Meg amúgy is, minek? Így is nő a combom. Hiába ugat a sok kis gyökér az edzős videóim alatt, hogy ez nem guggolás, szarok rá. Ki izmosabb, ők vagy én? Akkor meg? Majd pofánbaszom, azt rájön, hogy kell guggolni. Meg egyébként is, még az edzőképzésen is így tanultuk, szóval szerintem jobb, ha kussolnak a hülyék. Ismétlésszámban meg a jó 40-50 körüli pumpálásokat szeretem, te… Attól úgy bedurranok, úgy érzem, szétreped a bőröm. Annál meg nincs is jobb, ha már odalent a kis Jancsika elég vérszegény, legalább kárpótol, hogy az izmaim meg úgy duzzadnak, mint az állat. Csajom is megmondta amúgy is, hogy neki elég, hogy ilyen geci jól nézek ki, már a látványtól elélvez. Mondjuk nem tudom, hogy akkor minek csalt meg a kis vézna fodrászával, de azt mondta, egyszeri félrelépés volt csak, én meg megbocsátottam, mert azért a legtöbb nő nem viselné el a hisztimet, amikor versenydiétázok.

Forrás: A Toronto Blog
Mert még nem is mondtam, versenyre készülök megint. Men’s Physique-be, mert az most nagyon megy, meg ott nem számít a láb, amim amúgy is genetikailag elég gyenge, hiába üvöltök a lábnyújtón a harmincadik részismétlésnél, miközben a Janika meg csapkodja a csuklyásizmom, hogy nyomjad, a kurva anyádat, intergalaktikus űrcsata van, bazdmeg, ahol lézerágyúval lőnek ránk a marslakók, te paraszt! Azt bírom amúgy, hogy ilyenkor mindig csak néz a sok birka a teremben, de hát a tisztelet az tisztelet. Az nem jár csak úgy, azt kiérdemli az ember. Na mindegy, a lényeg, hogy megyek erre a versenyre, mert azt mondta az edzőm, akitől a kokszot veszem, hogy ez jó lesz, mert most nagyon fut a kategória, és rengeteg új tehetséget fedeznek fel innen, nem csak a melegpornóba, hanem úgy amúgy is. Hiszek neki, bár néha kicsit elbizonytalanít, hogy csak a teremből is tizenketten indulnak a kategóriámban, ráadásul gyakorlott versenyzők, akik sokadszor állnak már színpadra, mégsem látom, hogy a szponzorációból élnének meg. Pedig mindegyiknek van ugyanúgy Facebook oldala sok szelfivel, meg motivációval, ahogy én is építem az enyémet, de valahogy senkinél nem látom az átütő sikert. Na mindegy, nem is érdekelnek, én más vagyok, mint ők, szóval nekem ez be fog jönni. Ha meg mégsem, akkor elgondolkodok annak a holland fickónak az ajánlatán, mert azóta is erősködik mindig, hogy menjek forgatni, ráadásul jönne egy haver is, és csak vele kéne szerepelnem. Abban meg tökre nincs semmi, barátok között belefér ilyesmi, mint abban a cowboyos filmben is, ami Oscart is kapott talán, vagy nem tudom. Talán ha nagyon jó vagyok, még Hollywood is felfedez.

Figyelem, a cikk egy fikció, ami iróniát, szarkazmust és mindenféle hasonló dolgot tartalmaz, ezért kéretik a benne lévő „információkat” nem komolyan venni.