MyAd

2017. október 1., vasárnap

Egy kokszdíler naplója

Telefoncsörgésre kelek délben. A fejem még kicsit zsong, mert tegnap eléggé rászippantottam a kólára a Timivel, de legalább jó híreket kapok. A Feri az, hogy minden oké, a szállítmány rendben átért a határon. Mondjuk tudtam, hogy nem lesz semmi tré, mivel az egész határőrbrigád rajta van a témán, így csak megkapják a havi adagjukat, aztán minden rendben, nem baszakodnak. Mindjárt lépnem is kell átvenni a részemet, csak előtte ki kell paterolnom a Timit a kecóból. Nem a csajom amúgy, csak néha levarrom, de azért bírom, mert mindenre kapható, nagyon készséges a kicsike. Persze ebben benne van, hogy 20%-al olcsóbban kapja a fejadagját tőlem, aztán emiatt a szexben olyan dolgokat is bevállal, amit nem sokan, de ezt nem részletezném, mert úriember vagyok. A lényeg, hogy vele néha egy fél kamagra is elég egész estére, és áll, mint a zászlórúd. Nagyon baba csaj.

Egyébként ő is gyúr, de gondolom ezt kitaláltad, viszont csak ilyen bikini témában pucsítgat, szóval szép, feszes, meg minden, de nem túl izmos, hanem az a pont jó, vágod. Nem is szed, csak 3-4 féle szart, igazából én még naturálnak mondanám, főleg, hogy néha egy egész hónap szünetet is beiktat. Mondjuk azt én nem csípem, mert akkor löttyedtebb a segge is, meg néha még menstruál is, aztán akkor tiszta vér lesz mindig a lepedő, amikor megbaszom. Mondjuk az egyetlen szépséghibája még ezen kívül, hogy a csiklójára már kicsit rámentek a hormonok, aztán olyan, mint egy icipici pöcs, de végül is amikor az arcomra ül, akkor elszopogatom neki, nagyon tudja élvezni. Buzisnak meg nem mondanám a dolgot, mert hát hiába olyan, mint egy fasz, az akkor is egy csikló. Nem is nagyon izgat ezért, ha a Laci ezzel húz, mert ő is vágja, hiszen megvolt neki párszor a csaj, ugyanis régen ő volt az elosztó, de aztán már nagyon könnyelmű lett, aminek meg is lett a böjtje, bevarrták másfél évre a kaptárba.

Bár ebben inkább az volt benne, hogy egyszer, amikor nagyon tele volt, aztán tekerte az agyát a hormonszint rendesen, telibe verte az egyik ügyfelét, mert a hülye elég szar matekból, és elszámolta a lóvét, amit kapott, aztán azt hitte, átvágták. Pedig egyébként nem, megvolt a suska az utolsó forintig. Az igazán cink csak az volt a sztoriban, hogy egy rendőr volt a manus, aztán így véget ért a jó viszony, és „elfelejtett” neki szólni a következő razziánál. Volt is nagy meglepetés az edzőterembe kiérkező rendőrök között, akik azt hitték, hogy szokás szerint nem találnak semmit, mert mindenkinek leadták a drótot, aztán Lacinak mégis tele volt minden jóval a szekrénye. Így hát kénytelen-kelletlen be kellett vinniük, pedig kurvára nem volt kedvük a papírmunkához. Hát szar ügy. Aztán a sitt óta meg nem az igazi, elkezdett bent dadogni is, mert ott ugye nem volt cucc, aztán gecire összeesett, az önbizalma is elment a gecibe, és az egyik körleti górénak a köcsöge lett. Az meg egy olyan kanos paraszt volt, hogy naponta szétrojtozta a seggét. Szegény Laci azóta szexuálisan is kicsit fura, csak az ilyen nagyon szétgyúrt nőkkel tud együtt lenni, meg azt is ki tudja, hogyan, egyszer, amikor felmentem hozzá, láttam az éjjeliszekrényén egy felcsatolható, piros műfaszt. Nem tudom, hogy ő rá került vagy bele, de igazából nem is érdekel. Valami nagyon nincs rendben nála a sitt óta, az tuti.
Na, közben Timi is végre elment a gecibe, csak előtte még beadta a szurimat, mert már a seggem széle olyan, mint a szita, a belsőbb régiókat meg nem érem el, szóval el kell a segítség. Kicsit amúgy beparáztam, mert nagyon sokáig kellett keltegetnem a bukszát, egy pillanatra azt hittem, feldobta a pacskert a tegnapi porozás miatt, mert most megy neki az efi is rendesen, mert készül az őszi szezonra. Bár igazából már akkor is tolja, ha éppen semmire nem készül. Ő azt mondja, csak szeretne mindig jó formában lenni, mert ki tudja, mikor jön egy fotózás, de igazából szerintem csak rászokott. Egyszer leállt vele három hétre, aztán kétszer próbált meg öngyilkos lenni, annyira depressziós volt, de mind a kétszer kimosták a gyomrából a sok szar nyugtatót, amit beszedett. Azóta meg folyamatosan rajta van a szeren, biztos, ami biztos. De nekem mindegy, legalább nem hízik el. Aztán végül szerencsére semmi sem volt egyébként, felébredt, csak kicsit elnyomta a Xanax, amit alváshoz szed főleg, mert anélkül nem nagyon megy neki. A sok efi, vágod, valamivel le kell lassulni, ha már kurvára felpörögtél. De nagyon egyben van ez a csaj, bírja az iramot rendesen. Ha olyan lelkesen szopja le a szövetségi kapitányát, meg a versenybírókat is, mint engem, még nagy karrier állhat előtte.

Ferivel a teremben találkozunk, hogy odaadja a részemet, már itt is van ez a melák. Kipakol a padra, olyan ez az egész, mint egy kirakodóvásár. Néz is a sok kis, magát naturálnak mondó csíra, hogy mi megy itt, de elég egy-két keményebb pillantás, aztán kushadnak a girnyók. Meg amúgy is, naturál, hagyjuk már… Naturál az, aki csak néha tol egy két kúrát, amikor felkeményít, kokszos meg az, aki folyton rajta van a dolgon. Az ilyen kis csírák, aki félnek a tűtől, nem számítanak sehova. Na, de a lényeg, hogy megvan minden, odaadtam a pénzét a nejlonszatyorban, berámolok a szekrényembe, elmajszolok egy kis stanát, aztán gyúrunk egy nagyot, ha már így összejöttünk. A stanát mindketten már úgy szedjük, mint más a C-vitamint. Nem is nézzük, hogy mennyi, csak bedurrantunk egy marékkal, had szóljon. Ártani nem fog. Közben meg amúgy ez a hülye tulaj is bejött pattogni, hogy nem kéne ezt ennyire feltűnően csinálni a termében, de csak azért játssza az eszét ez is, hogy 20 helyett 30% kedvezményt kapjon. De jó, legyen, a legtöbb vevőm úgyis innen van a teremből, meg még így is röhögve megvan a hasznom a dolgokon, annyira olcsón szerzek mindent, szóval szarok én rá, had örüljön.

Forrás: Youtube
Edzés közben odajön az egyik törzsvásárlóm, a Zsoltika, egy pici, csíra fizikes csávó, van még hova fejlődnie, bár mindig azzal jön, hogy ő nem is akar annyira izmos lenni, mert az most nem menő. Hát jól van. Nagyon remeg a cuccért, mert azt hiszi a hülye, hogy ha két napnál tovább nincs semmi a szervezetében, akkor leereszt. Annyira erősködik, hogy fekvenyomás közben ki kell vele mennem az öltözőbe odaadni az adagját, meg még egyet be is kell neki adnom a budiban rögtön. De mindegy, jó vevő, meg ő neki amúgy is a gyengébb, pancsolt szarokból adok mindig, amit Szlovákiában gyárt a kontaktom embere egy kis zuglaborban a panelban. De egyébként beszarnál, milyen pofás címkéket, meg csomagolásokat hamisít hozzá a tag, nagyon ott van, szerintem az többet ér, mint ami benne van hatóanyag egyébként. Na mindegy, jó ez neki, hát ő mondta, hogy nem akar annyira izmos lenni, én csak neki akarok jót. Ettől csak kicsit lesz izmos. Mondjuk lehet kibukna, ha megtudná, hogy a buzipornóban összeszopott pénzét ilyenekre adja ki, de hát így járt. Amúgy se nézem sokba pont ezek miatt a dolgok miatt, szerintem egy igazi, tökös gyúrós megkeresi máshogy a kokszra valót, verőlegénykedik vagy árul, ahogy én. De mondjuk a piac elég telített már mindkét téren, aztán emiatt egyre többen tartják oda a seggüket a könnyű lóvéért. Mivé lesz ez a világ…

Alig végzünk a Zsoltival, már jön is a következő vásárló, a Jocó. Na, ő igazi komoly forma, sohasem tol hatnál kevesebb kokszot egyszerre, de hát kell is ez neki, mert az a vágya, hogy példakép legyen, vagy mi a faszom, ő így nevezi. Tudod, olyan forma, aki odaáll a képen a fehérje mellé, a sok kis fasz meg kajak elhiszi, hogy majd ő is olyan lesz, ha megveszi azt a szart. Aztán röhögnél, ha tudnád, hogy közben meg csak eszi, amit ér, mert a megfelelő kombók teszik a dolgukat, ha jól szúrod magad, még a szar is beépül, meg a gyúrásban sem kell megszakadni. Na mindegy, szóval ez az álma, hogy ő is olyan példaizé legyen, meg hogy leírják majd róla komoly oldalakon, hogy ő az, és akkor az úgy is van. Ezt nagyon szeretné, és bármit beszed ezért, és egy kisebb márka már szponzorálgatja is egyébként, szóval elindult az úton. Mondjuk az más kérdés, hogy pénzt még nem, csak tápkieget kap tőlük, azt meg eladja a majmoknak, hogy több zsetonja legyen cuccra, de szerintem jól tolja. Aki kicsit is belelát, az tudja, hogy ezt így kell. Neki amúgy mindig az „eredeti” kínaiból adok, az a legjobb, amim van, és attól csak ritkán gyullad be az ember segge. Ajándékba meg mindig hozzácsapok néhány kamagra zselét, 200 ezer forintos vásárlás felett ez már bevett szokásom. Meg ha annyi mindent betolsz, akkor már kell is ez, én már csak tudom. Na de mi van ebben? Harminc felett már amúgy sem jön olyan könnyen hangulatba az ember, ilyen ez az öregedés, nem a cucctól van ez feltétlenül szerintem. Aztán akkor jobb már tutira menni, főleg, ha új bukszát varr le az ember, egy ilyen példakép jelölt, mint ő, meg azért könnyen megkap egy-egy kis kezdő fitneszes csajszit.
Na, de nagy nehezen végzünk a gyúrással, Ferinek is mennie kell, mert várnak rá a személyi edzettjei, mert edző is mellesleg, ráadásul nagyon jó. Mindenkinek megtalálja, hogy melyik kombó adja be a legjobban, iszonyatos érzéke van ehhez. Nőnek is a tanítványai, mint a bolondgomba, hát mi az igazi szakértelem, ha nem ez? Erről szól a testépítés gyerekek, a többi csak maszlag. Jönnek itt mindig a kemény munkával, meg az alázattal, amiben egyébként van valami, de félreértik a dolgokat. A kemény munka az, amivel összeszeded a kokszra a zsetont, mert azért egy komoly test fenntartása komoly della, az alázat meg az, hogy elfogadod, hogy vagy maximum 50 éves korodig tolod a szekeret, vagy mindig is egy kis csíra maradsz, aki nem merte sohasem bevállalni, amit be kell. Aztán majd ha otthon ücsörögsz 70 éves trottyosként, a szaros unokáid meg ott idegesítenek a hangoskodásukkal, akkor már bánni fogod, hogy nem tetted meg, amit meg kellett volna, de akkor már késő. Én mindig azt mondom, hogy addig tolom, amíg csak bírom, hogy egy jó nagy testet kelljen majd elkaparni a végén, a koporsómat meg legalább nyolcan kelljen cipelniük, aztán akkor majd mindenki elismeréssel bólint, amikor visszaengednek az anyaföldbe, hogy ez aztán egy jó nagydarab állat volt, a mindenségit! Ha így lesz, már megérte a dolog.

De megyek én is közben, járom a várost, mert sok mindenkinek kell a jóból, mert szerencsére egyre népszerűbb ez a sport. Meglepődnél, ha tudnád, hogy kiben mennyi minden van egyszerre. Néha a legkevésbé szétgyúrt formákban van a legtöbb anyag, mert ahogy haladsz lejjebb a szintekkel, általában az edzés mennyisége és keménysége csökken, nem a cuccé. Az nagyjából szinte mindig konstans, a legtöbb fizikes arc, akit vágok, kábé ugyanannyit tol, mint a legnagyobb állatok. Csak nekik lazább az élet sokkal, több a hétvégi bulika, ahol azért eldurran ez-az, tudod, ami kell. Azóta terjedt el amúgy ez az életstílus igazán, amióta az a Zyzz gyerek anno befutott, aztán meg is halt mondjuk szegény, mert elvitte a veleszületett szívbetegsége, ami miatt nem bírta úgy a kokszot, meg a drogokat, mint egy egészséges ember. Nyugodjon békében! Szóval azóta mindenki tudja, hogy kell a hétvégén a partizás, hogy azért megmutassa az ember, hogy mit szúrt össze magának a teremben. Ehhez is árulok amúgy kellékeket, ha nagyon kell, szokott nálam lenni kerek, meg fehér, de ezt csak a nagyon jó spanoknak szórom el, mert erre valamiért sokkal jobban harapnak a kékek is. Valószínűleg azért, mert ilyenekkel nem sokan élnek tőlük, rendes gyúrós arc meg azért egyre több akad közöttük szerencsére.


Na de, mindent szétosztottam, amit ma kellett, megvolt a gyúrás is, beülök zabálni egy burgert a kedvenc helyemre, aztán húzok is haza, mert ma meg a Zsani jön át. Az is egy ilyen fitneszes suna nyilván, mert ez alá én nem adom, megkapja ő is az adagját, ami kell neki, aztán jöhet a mehet. Ilyenkor felszalad pár utca, meg egy egész 100-as kamagra, mert őt annyira nem kívánom azért, mint a Timit, mert kicsit az álla megerősödött már sok gyúrástól, meg ha három óránál régebben zuhanyzott, akkor azért van egy komoly testszaga a sok anyagtól. De egyébként összességében jól mutat a gádzsi, szóval miért ne varrjam le? Luk luk, ahogy mondani szokás. Amúgy vágod, ahogy eszem itt a burgert megpihenve, elmélázok azért, hogy mennyit teszek ezért a sportért, és milyen kevesen tudják. Mármint így a nagyközönség. Ők csak nézik azt a sok gyúrós csajt, meg srácot, akik közül soknak az izmait lényegében én hozatom be mindig az országba, egyre többen kezdik utánozni őket, és csak terjed és terjed ez a gyönyörű sport. Aztán ezzel persze nő a biznisz is rendesen, mert egy idő után mindenki rájön, hogy mi az, amit ezek az arcok „elfelejtenek” hozzáhestegelni a képeikhez a kemény edzés és a szigorú diéta mellett. Vagy helyett. Fasza is ez így, de azért néha jó lenne megjelenni a médiában, kicsit beszélni az elhivatottságról, meg a tiszteletről, tudod. Persze a kokszról nyilván nem, mert arról minek, aki nem hülye, az úgyis beleérti minden ilyen dologba, amit mondanak a testépítők. Szóval jah, nem lenne ez rossz azért, talán lehetnék én is ilyen példakép. Lehet, hogy holnap szólok is a Jocónak, hogy valahogy szervezzen már be a szponzoraihoz, aztán hátha elindul valami. Ha nagyon befutnék, talán idővel a bizniszből is kiszállnék, na de ne rohanjunk ennyire előre. Egyelőre még nagyon sokan számítanak rám és a rendszeres szállítmányaimra, hogy azért meglegyen az a komoly pajszer a trikóban, meg a pólóban, ami egy igazi férfinak megadja a rangját a mai világban.