MyAd

2017. június 17., szombat

Újabb bizonyítékok, hogy Zac Efron bekokszolt az új Baywatch-ra!

Egy hete közzétettem egy videót, amiben arra kerestem a választ, hogy Zac Efron vajon bekokszolt-e az új Baywatch-ra, vagy elérhető, és még inkább fenntartható az a forma naturálban is. Ezt a videót, és Zac Efron fizikumát itt tudod megtekinteni, amit a cikk elolvasása előtt érdemes is megtenned, hogy képben legyél:


A videó elég népszerű lett, hiszen már 10 ezer megtekintésnél, és 400 like-nál jár, szóval látszik, hogy sokatokat érdekel a téma, ami nem is csoda, mert baromi jól néz ki Zac, de mégsem az a brutális, anabolikus szörny, hanem egy szép, arányos, de amellett kibaszottul szálkás fizikuma van, ami naturálban már meglehetősen problémás ilyen izomtömeg mellett. Néhányan viszont még így is kételkedtek a végső konklúziómban, miszerint Zac legalább a szálkásításhoz és a forma forgatás alatti fenntartásához használt valamilyen doppingszert. Nézzük hát a további tényeket.

Elszólta magát


Zac a Twitterére még tavaly márciusban azt találta kiírni, hogy ehhez a formához hónapokig edzett. Bár ő lehet, hogy úgy értette, hogy hát Úristen, hónapokig keményen edzett, de aki benne van ebben a sportban, az tudja, hogy egy ilyen átalakulás esetén a hónapok szó elé a „csak” jelző sokkal jobban illik.

Forrás: Twitter
Ez ugyanis naturálban hónapok alatt lehetetlen, kivéve, ha valami emberfeletti genetikád van, ami - megnézve a korábbi testalkatát - Zac-nek szemlátomást nincs, vagy ha értelemszerűen igénybe veszel egy kis kémiai rásegítést. Itt minden bizonnyal utóbbiról van szó.

Dwayne Johnson-nal edzett


Az köztudott, és csak az egészen naiv emberek számára nem nyilvánvaló, hogy a „Szikla” bizony rendesen tele van, hiszen ilyen fizikumot ember naturálban nem érhet el.

Forrás: Pinterest
Az pedig, hogy Zac a Baywatch-ra vele edzett, szinte biztossá teszi, hogy ő is kokszolt, máshogyan ugyanis képtelen lett volna bírni az iramot, illetve naturálként egy szteroidhasználó edzésmódszerének másolása nem fejlődést hozott volna, hanem túledzettséget.

„Tesztoszteron áll”, férfiasabb arc


A tesztoszteronnak van egy olyan hatása, hogy sokkal szögletesebbé, szélesebbé, magyarán férfiasabbá teszi az álladat. Nyilvánvalóan ezért van a férfiaknak férfias arcuk, no meg azoknak a nőknek is, akik kokszolnak. Ha egy nő elkezd kokszolni, mindig megfigyelheted, ahogy - adottságoktól is függően - egyre nagyobb álluk lesz, és ugyanez megtörténik a férfiakkal is, csak nyilván a változás szembetűnőbb azon, akinek alapból egy finomabb vonású, „lányosabb” arca van, ahogy Zac-nek is volt.


Ha megnézed a régi képeit, és a mostaniakat, a változás szembetűnő.

Öregebb arc


Az ember arca öregszik, ilyen kegyetlen az élet. De ez a dolog fokozottabban jelentkezik, ha az ember rajta van a cuccon, ennek pedig tudományos magyarázata van. A szteroidhasználat lecsökkenti a szervezetedben a kollagén termelést, ami azzal jár, hogy a bőröd vékonyabb lesz, ráncosabb lesz, és kevésbé rugalmas.

Forrás: New You
Ez pedig megmagyarázza, hogy Zac efron arca 2014 (a Rossz szomszédság című filmének éve) és 2016 között miért öregedett olyan sokat. Ha megnézed ezen a képen, amin húzódzkodik, úgy néz ki, mint egy 40 éves fickó, holott még csak 29.

Mélyebb hang


A szteroidoktól mélyük az ember hangja, ez a jelenség is közismert, és szintén jól megfigyelhető a nőkön, akik cuccolnak. De éppúgy szembetűnő Zac Efron-nál is. Csak hallgasd meg a hangját ezen a videón:


Aztán ezen a videón:


Van még kérdés?

Megnövekedett testszőrzet


Zac mindig is egy csupasz, finom bőrű fickó volt, akinek még a lábán sem igazán nőtt szőr. Most meg a Baywatch forgatásán olyan bundával büszkélkedhet, amit még a Farkas is megirigyelne az X-Man-ből. A felsőtestén mindig olyan borosta látszódik, mint amikor leborotválod a szőröd előző este, de másnap reggelre már el is kezd visszanőni, mert a tesztoszteron szinted konkrétan az egekben van.

Ritkuló, vékonyodó haj


Zac haja, különösen oldalt ritkásabbnak tűnik a legutóbbi filmje forgatása óta, ez pedig egyértelműen a kokszhasználat jele, mégpedig a megnövekedett dihidrotesztoszteron szinttel hozható összefüggésbe. Ez a hormon 5-10-szer anabolikusabb, mint a tesztoszteron, de sajnos kellemetlen hatása a hajhagymák gyulladása és a hajhullás. De azt hiszem, köztudott is, hogy aki kokszol, az jó eséllyel kopaszodik, főleg ha nem egy milliomos hollywood-i színész, aki mindent meg tud fizetni, amivel ezt a dolgot ellensúlyozni lehet.

Forrás: Gent Side

A végső konklúzió


A videómban és ebben a cikkemben elemzett tények alapján most már egyértelmű, hogy Zac bizony bekokszolt az Új Baywatch forgatására. A videómban még megadtam az esélyt arra, hogy az izmai felépítéséhez nem, csak a szálkásítás alatti megtartásukhoz használt szteroidokat, de a hónapok alatti felkészüléssel kapcsolatos elszólása (és a Dwayne-nel való edzése) egyértelművé tette, hogy vélhetően már a kezdetektől kokszolt, mivel nem sok ideje volt felkészülni a szerepre.


Ezzel nincs is semmi baj egyébként, ő egy színész, a megjelenéséből él, és itt szüksége volt rövid idő alatt egy kigyúrt testre a filmhez. Ezeket a dolgokat csak azért tartom fontosnak kielemezni, hogy a naturáloknak legyen egy elképzelése arról, hogy mi és mennyi idő alatt lehetséges, és ne érezzék azt, hogy ők valamit rosszul csinálnak, miközben heti ötször szétszedik a termet, és mellé rendesen is kajálnak, de mégsem jön az a forma, amit a média hatására elvárnának.

Nyugodj meg, te mindent jól csinálsz, és az a realitás, amit te tapasztalsz, nem a néhány hónap alatti látványos átalakulás, vagy a 25 feletti FFMI (zsírmentes testtömeg index) állítólagos „naturáloknál”.